Zbor anulat sau întârziat? | Confidențialitatea și protecția datelor personale
Vă oferim consultanță și reprezentare pentru obținerea unor despăgubiri în cuantum de până la 600 euro, de la companiile aeriene, pentru zbor anulat, amânat, refuz la îmbarcare sau bagaje pierdute sau deteriorate. Formularul se completează rapid și ușor, iar procedura nu implică factori de risc sau costuri pentru tine, cu șanse ridicate de succes.
zbor amanat, zboruri anulate, refuz imbarcare, compensatie zbor, compensatii zboruri, bagaje pierdute, negociere zbor, drepturi pasageri, drepturile pasagerilor, zboruri amanate, zbor anulat, compensatie zbor anulat, compensatie zbor amanat, compensatie bagaje pierdute, compensatie refuz la imbarcare, obtinere compensatie, refuz îmbarcare, compensație, bagaje pierdute, negociere, drepturi pasageri
16429
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16429,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Confidențialitatea și protecția datelor personale

Vă mulțumim că vizitați acest website. Speram că veți fi încântați să aflați mai multe despre AIR RIGHTS CONSULTING S.R.L. și serviciile noastre.

 

Prin această “Politică de confidențialitate” ne angajăm să furnizăm utilizatorilor informații clare și complete despre datele pe care le colectăm prin intermediul domeniului web www.zboramanat.ro și despre modul în care aceste date sunt stocate și folosite de câtre compania noastră, dar și de către partenerii noștri. “Politica de confidențialitate” explica, de asemenea, modul în care utilizatorul poate gestiona preferințele legate de navigarea pe Internet și politica de cookies. De asemenea, vă informăm și asupra drepturilor pe care le aveți in prelucrarea datelor dumneavoastră personale. AIR RIGHTS CONSULTING S.R.L. respectă dreptul la intimitate al persoanelor care vizitează site-ul nostru și comunică cu noi pe cale electronică. Am dezvoltat astfel această “Politică de confidențialitate” cu scopul de a vă informa asupra modului în care www.zboramanat.ro colectează, folosește și procesează informațiile cu caracter personal. Prin folosirea acestui site, sunteți de acord cu practicile descrise în această “Politică de Confidențialitate”. Daca nu sunteți de acord cu această politică de confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați acest site. Ne rezervăm dreptul de a face modificări la această politică de confidențialitate in orice moment. Orice modificări vor fi postate în această politică de confidențialitate, iar modificările se vor aplica pentru activități și informații colectate ulterior publicării. Vă încurajăm să revedeți periodic această politică de confidențialitate pentru a vă asigura ca sunteți informați cu privire la orice schimbări si la modul în care informațiile pot fi utilizate.

 

Politica de confidențialitate Atunci când vizitezi site-ul www.zboramanat.ro sau când apelezi la serviciile noastre, ne încredințezi informațiile tale. Scopul acestei Politici de confidențialitate este să îți arate ce date prelucrăm, de ce le prelucrăm și ce facem cu ele. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile tale personale îți aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. Prin navigarea pe site-ul www.zboramanat.ro sau prin contactarea noastră, declari că ai fost informat în mod adecvat asupra prelucrării datelor prin parcurgerea acestui document denumit Politica de confidențialitate, dar si prin parcurgerea sectiunii “Protecția Datelor“. Este esențial si este obligatorie citirea si a “Termenilor si Condițiilor“ existente pe website-ul www.zboramanat.ro .

 

Definiții termeni:
www.zboramanat.ro (sau site-ul) este un site de prezentare al AIR RIGHTS CONSULTING S.R.L., cu sediu in România, Telefon: 0752 964 475, E-mail: office@zboramanat.ro. Site-ul este deținut și administrat de SC AIR RIGHTS CONSULTING S.R.L denumită în continuare zboramanat.
Potrivit Regulamentului (UE) 679/ 2016 (aplicabil la nivelul UE din 25 mai 2018), cunoscut ca si acronim GDPR, se refera la protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și abroga Directiva 95/46/CE.
Date cu caracter personal, in sensul GDPR, înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoană vizată).O persoană fizică identificabilă este o persoana care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.
AIR RIGHTS CONSULTING poate schimba această Politică de confidențialitate în orice moment. Toate actualizările și modificările prezentei Politici sunt valabile imediat după notificarea utilizatorilor, pe care o vom realiza prin afișare pe site și/ sau notificare pe e-mail.

 

Întrebări și solicitări
Dacă ai întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau dorești să îți exerciți drepturile legale în legătură cu datele pe care le deținem sau dacă ai îngrijorări cu privire la modul în care tratăm orice problemă de confidențialitate, te poți adresa persoanei de contact cu protecţia datelor la nivelul AIR RIGHTS CONSULTING la email-ul : office@zboramanat.ro sau la numărul de telefon 0752 964 475.

 

Pentru a putea verifica cererea ta privind obținerea compensațiilor cuvenite potrivit legislației în vigoare, echipa noastră are nevoie de un set de informații, precum: numele și prenumele tău, adresa de e-mail, numărul de telefon, numărul zborului, data zborului, aeroportul de plecare, aeroportul de destinație, ora de sosire programată, ora de sosire reală și codul rezervării. Toate aceste informații vor fi stocate pe același server, care găzduiește site-ul zboramânat.ro.

 

Atunci când apreciem că cererea ta este eligibilă pentru obținerea compensațiilor și alegi să colaborezi cu echipa noastră, îți vom solicita o serie de informații și documente suplimentare, strict necesare și care vor fi folosite pentru: completarea contractului de mandate/asistență juridică, efectuarea actelor și demersurilor necesare îndepliniri mandatului de reprezentare și ulterior, pentru transferul despăgubirii obținute și facturarea serviciilor oferite. Informațiile suplimentare sunt cele precum: contul bancar, adresa pasagerilor și CNP.

 

 

Date cu caracter personal colectate

  1. Informații pe care ni le furnizezi voluntar Când utilizezi formularele de cerere de ofertă de pe site, când ne contactezi prin telefon, prin e-mail sau comunici cu noi în orice mod, ne dai în mod voluntar informațiile pe care le prelucrăm. Aceste informații includ numele complet, adresa de e-mail, adresa(strada, număr, cod poștal), numărul de telefon, nr zbor, data zborului, aeroportul de plecare, aeroportul de sosire, oră de sosire programată, oră de sosire reală, codul rezervării, ai călătorit singur, ai cerut deja despăgubiri companiei aeriene, câți adulți și câți copii, dovada zborului e-tichet, bilet de avion și alte informații în scrisuri. De asemenea toate informațiile menționate, le păstrăm în condiții de securitate și confidențialitate în baza noastră de date. Găzduită de către Hosterion S.R.L. Nu dezvăluim sau transferăm informații către terți.

 

  1. Informații pe care le colectăm automat
    Când navighezi pe site-ul nostru, este posibil să colectăm informații despre vizita ta pe site. Aceste informații pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare și alte informații despre modul în care ai interacționat cu site-ul. Putem colecta aceste informații prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal în privința datelor pe care ni le oferi voluntar prin completarea și trimiterea formularelor sau prin contactarea noastră în orice mod, temeiul legal este luarea unor măsuri la cererea persoanei vizate înaintea încheierii unui contract (art. 5, alin. 2 lit. (a) din Legea nr. 677/2001) și pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6, alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016). Atât potrivit legislației actuale, cât și potrivit GDPR (aplicabil din 25 mai 2018), consimțământul tău nu este cerut în situația în care prelucrarea este necesară pentru efectuarea de demersuri pentru încheierea unui contract, îndeplinirea unei obligații legale sau interesul legitim. În privința datelor pe care le colectăm automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimțământul. Odată cu accesarea site-ului, îți dai în mod valabil consimțământul asupra prelucrării.

 

Stocăm datele cu caracter personal doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor, dar nu mai mult de 10 ani de la ultima vizită pe site sau ultima interacțiune cu noi, în următoarele scopuri: – pentru a face demersurile necesare pentru completarea și verificarea prealabilă a cererii; – pentru încheierea contractului de reprezentare; – pentru negocierea cu compania aeriană; – pentru acționarea în judecată; – plata Compensației; – pentru activități de marketing, însă numai în situația în care ți-ai dat consimțământul în prealabil; – pentru a oferi și îmbunătăți serviciile pe care le oferim, atât in mod direct cat si prin colaboratorii noștri.

 

Dezvăluirea și transmiterea informațiilor cu caracter personal NU vom dezvălui informațiile tale către terțe părți neautorizate, pentru a fi utilizate în propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora. Totuși, este posibil să dezvăluim informațiile tale către următoarelor entități:

– Instanțe de judecată, parchete sau alte autorități publice pentru a ne conforma legii sau drept răspuns la o procedură legală obligatorie (cum ar fi un mandat de percheziție sau o hotărâre judecătorească);

– Menționate de client.

 

Drepturile persoanelor vizate

  1. Dreptul de retragere a consimțământului. În situația în care prelucrarea se bazează pe consimțământ, îți poți retrage consimțământul în orice moment și în mod gratuit prin transmiterea unui e-mail pe adresa office@zboramanat.ro cu subiectul retragere consimțământ.
  2. Dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere.
    Potrivit Regulamentului GDPR, persoana vizată are dreptul de a depune plângere (art.77) la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, la sediul acesteia din B-dul G-ral Gheorghe Magheru nr. 28 -30, sector1, București, cod poștal 0103336, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro sau de a se adresa justiției (art.79).
  3. Dreptul de a te adresa justiției.
  4. Dreptul de acces. Ai dreptul de a obține din partea noastră o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care te privesc și, în caz afirmativ, ai dreptul de acces la datele respective.
  5. Dreptul la rectificare. Ai dreptul de a obține de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc. În unele cazuri, este posibil să nu putem căuta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care îi furnizezi în solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu le putem consulta atunci când ne furnizezi numele și adresa de e-mail sunt datele colectate prin cookie-uri de către browser. În astfel de cazuri, în cazul în care nu te putem identifica ca persoană vizată, nu suntem în măsură să ne conformăm solicitării tale, cu excepția cazului în care furnizezi informații suplimentare care să permită identificarea. Ținându-se seama de scopurile în care au fost prelucrate datele, ai dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declarații suplimentare.
  6. Dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat). În situațiile în care datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor, s-a retras consimțământul și nu există un alt temei juridic pentru prelucrare, te opui prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze în ceea ce privește prelucrarea sau datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, ai dreptul de a obține ștergerea datelor care te privesc, fără întârzieri nejustificate.
  7. Dreptul la restricționarea prelucrării. Ai dreptul de a obține din partea noastră restricționarea prelucrării în cazul în care se aplică unul din următoarele cazuri:
    – contești exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite nouă să verificăm exactitatea datelor;
    – prelucrarea este ilegală, iar tu te opui ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
    – nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar tu ni le soliciți pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
    – te-ai opus prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile noastre legitime prevalează asupra drepturilor tale.
  8. Dreptul la portabilitatea datelor. Ai dreptul de a primi datele cu caracter personal care te privesc și pe care ni le-ai furnizat într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastră, în cazul în care:
    – prelucrarea se bazează pe consimțământ în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (a) sau al articolului 9, alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un contract în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; și
    – prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.
  9. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te privesc sau te afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.
    Nu ai acest drept în cazul în care decizia:
    – este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între tine și un operator de date;
    – este autorizată prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplică operatorului și care prevede, de asemenea, măsuri corespunzătoare pentru protejarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei vizate; sau
    – are la baza consimțământul tău explicit.
    Pentru toate drepturile sau nelămuririle pe care acestea le atrage vă rugăm să vă adresați printr-un email prima data la AIR RIGHTS CONSULTING S.R.L. la adresa de email: office@zboramanat.ro, pentru a primi toate informațiile necesare.

 

SECURITATEA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ
Am implementat următoarele măsuri tehnice și organizatorice de asigurare a securității datelor cu caracter personal:
• Politici dedicate. Adoptăm și ne revizuim practicile și politicile de prelucrare a datelor clienților noștri și ale altor persoane, inclusiv măsurile fizice și electronice de securitate, pentru a ne proteja sistemele de acces neautorizat și alte posibile amenințări la securitatea acestora. Verificăm constant modul în care aplicăm propriile politici de protecţie a datelor cu caracter personal şi în care respectăm legislaţia protecţiei datelor.
• Minimizarea datelor. Ne-am asigurat că datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le prelucrăm sunt limitate la cele care sunt necesare, adecvate și relevante pentru scopurile declarate în această notă.
• Restrângerea accesului la date. Restrângem cu strictețe accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm la angajații, colaboratorii și alte persoane care au nevoie să le acceseze pentru a le putea prelucra pentru noi. Toate aceste companii și persoane fizice sunt supuse unor obligații stricte de confidențialitate și nu vom ezita să îi tragem la răspundere și să încetăm colaborarea cu ei în cazul în care nu se conformează politicilor privind protecția datelor dumneavoastră și ale altor persoane.
• Măsuri tehnice specifice. Utilizăm tehnologii care să asigure clienții noștri și alte persoane că securitatea datelor lor este protejată. Pentru a vă proteja securitatea datelor, vă recomandăm să nu folosiți stații de lucru publice (nesecurizate) sau stații cu acces multiplu si de asemenea sa nu înmânați altor persoane documentul in format hârtie pe care sunt înscrise datele sau parolele dumneavoastră.
• Back-up-uri şi audituri de securitate. Realizăm arhive (back-up-uri) constante, pe care le păstrăm securizat. Toate echipamentele tehnice pe care le folosim pentru prelucrarea datelor dumneavoastră sunt securizate și actualizate pentru a proteja datele. De asemenea, desfăşurăm, la intervale de timp regulate, audituri de securitate asupra sistemelor informatice pe care le folosim pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale clienţilor noştri şi ale altor persoane.
• Asigurarea exactității datelor dumneavoastră. Este posibil ca din când în când să vă rugăm să confirmaţi exactitatea si/sau actualitatea datelor cu caracter personal cu privire la dumneavoastră pe care le prelucrăm.
• Instruirea personalului. Ne instruim și testăm constant angajații și colaboratorii cu privire la legislația și cele mai bune practici în domeniul prelucrării datelor cu caracter personal.
• Anonimizarea datelor. Respectând legea, anonimizăm / pseudoanonimizăm datele cu caracter personal pe care le prelucrăm, astfel încât să nu se poată identifica persoanele la care acestea se referă.
• Controlul furnizorilor noştri de servicii. Introducem în contractele cu cei care prelucrează pentru noi (persoane împuternicite) sau împreună cu noi (alţi operatori – operatori asociaţi) clauze pentru asigurarea protecţiei datelor pe care le prelucrăm, în conformitate cu ce impune legea.

 

MODIFICĂRI ALE POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE
Dacă considerăm că este necesara o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugăm să ne scrieți la office@zboramanat.ro.

 

În ipoteza în care în urma verificării prealabile a cererii, echipa noastră constată că cererea ta nu este eligibilă pentru obținerea despăgubirii, informațiile primite de la tine și enumerate mai sus vor fi șterse de pe server în maxim 30 zile de la momentul, în care îți comunicăm că nu putem continua demersurile pentru obținerea despăgubirii.

error: Content is protected !