Zbor anulat sau întârziat? | Contact
Vă oferim consultanță și reprezentare pentru obținerea unor despăgubiri în cuantum de până la 600 euro, de la companiile aeriene, pentru zbor anulat, amânat, refuz la îmbarcare sau bagaje pierdute sau deteriorate. Formularul se completează rapid și ușor, iar procedura nu implică factori de risc sau costuri pentru tine, cu șanse ridicate de succes.
zbor amanat, zboruri anulate, refuz imbarcare, compensatie zbor, compensatii zboruri, bagaje pierdute, negociere zbor, drepturi pasageri, drepturile pasagerilor, zboruri amanate, zbor anulat, compensatie zbor anulat, compensatie zbor amanat, compensatie bagaje pierdute, compensatie refuz la imbarcare, obtinere compensatie, refuz îmbarcare, compensație, bagaje pierdute, negociere, drepturi pasageri
1452
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1452,page-parent,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Solicită despăgubiri

Despre noi

Scopul urmărit de echipa zboramânat.ro este de a educa pasagerii aerieni prin oferirea unor răspunsuri la întrebări precum: Care sunt drepturile lor? Cum se poate obține recunoașterea acestora de către companiile aeriene? Care sunt împrejurările excepționale, care exclud răspunderea companiilor aeriene ? Care sunt demersurile necesare a fi urmate?

Pasagerii aerieni au o serie de drepturi importante recunoscute la nivelul Uniunii Europene și la nivel internațional, dar adesea este dificil și descurajator să obțină recunoașterea acestor drepturi. Astfel, de cele mai multe ori, pasagerii preferă să evite timpul, efortul, costurile și riscul implicat de procedura anevoioasă.

Doar UNUL dintre 10 clienți, care formulează personal o cerere pentru acordarea unor despăgubiri, adresată către o companie aeriană, reușesc să obțină o soluție favorabilă. Echipa noastră și-a asumat angajamentul de a depune toate eforturile necesare pentru a ajuta la creșterea acestui număr. Te asigurăm că cererea ta va fi gestionată cu profesionalism, toate informațiile vor fi transparente și te vom inform periodic despre stadiul de soluționare a cererii tale.

Formular de contact

Te rugăm să introduce și primele caractere din numărul zborului, pentru a ne permite să identificăm mai ușor și compania aeriană ( de ex, 0B pentru Blueair, W6 pentru Wizzair, LH pentru Lufthansa).

Am citit Termenii și Condițiile site-ului.

error: Content is protected !