fbpx
Zbor anulat sau întârziat? | Termeni si conditii
16421
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16421,unselectable,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Termeni și condiții

Utilizare acestui site, precum și a informațiilor și serviciilor prezentate se realizează în maniera următoare:

 

1.Echipa zboramânat.ro oferă serviciile sale prin intermediul societății Air Rights Consulting S.R.L, societatea juridică română, cu capital 100% românesc. Servicile noastre se adresează pasagerilor, persoane fizice, care au avut zboruri anulate sau întârziate, cărora li s-a refuzat îmbarcarea sau care au avut bagajele pierdute sau deteriorate. Care este scopul urmărit de echipa noastră? Să ajutăm acești pasageri să cunoască și să valorifice drepturile recunoscute în favoarea lor, la nivelul legislației Uniunii Europene și a legislației internaționale.

 

2.Informațiile de pe acest site sunt prezentate cu scopul de a educa pasagerii cu privire la drepturile lor și cu scopul de a le oferi ajutorul necesar pentru a analiza situația propriului zbor, sub aspectul valorificării acestor drepturi.

 

3.Echipa zboramânat.ro va folosi datele personale ale pasagerilor strict în scopul pentru care au fost oferite și în perioada necesară atingerii acestui scop.

 

4.În situația în care pasagerul – vizitator al acestui site, în urma analizării zborului său, decide completarea formularului pentru compensație, echipa zboramânat.ro va analiza și va valorifica datele oferite și va trimite pasagerului un răspuns, cât mai util, în funcție de: prevederile legale aplicabile și în funcție de datele reale ale zborului obținute prin intermediul colaboratorilor săi. Această etapă se numește verificarea prealabilă a cererii. Răspunsul oferit are un caracter informativ, nu are valoarea unei consultații juridice și nu creează obligații față de echipa zboramânat.ro sau fațâ de pasager.

 

5.Pasagerul certifică conformitatea tuturor informațiilor furnizate, cu ocazia completării formularului de compensație.

 

6.Răspunsul oferit de echipa zboramânat.ro în urma verificării prealabile,este rezultatul diligențelor necesare depuse de către noi, în această etapă. Echipa noastră nu garantează obținererea compensațiilor, ci doar ca va depune toate diligențele necesare în vederea obținerii un rezultat cât mai avantajos pentru pasager. Acest fapt este garantat și de asumarea riscului în procent de 100% în tot acest demers.

 

7.Echipa zboramânat.ro își rezervă dreptul de a nu da curs unei solicitări, formulate pentru realizarea unei verificări prealabile.

 

8.În situația în care în urma comunicării răspunsului la solicitarea formulată în condițiile punctului 4, pasagerul nu dorește colaborarea cu echipa noastră, acesta nu va datora nici o compensație.

 

9.În situația în care pasagerul dorește să beneficieze de ajutorul oferit de către echipa zboramânat.ro, acesta înțelege că urmează să apeleze la serviciile unei agenții de colectare sau a unei forme de exercitare a profesiei de avocat, care va depune toate diligențele necesare pentru obținerea compensațiilor cuvenite.

 

10.Detaliile concrete privind dreptul de reprezentare acordat echipei zboramânat.ro (reprezentarea pentru negocierea cu compania aeriană, pentru acționarea în judecată a acesteia etc) vor fi prezentate pasagerului, cu ocazia comunicării contractului de mandat/asistență juridică.

 

11.Ulterior încheierii contractului de mandate sau de asistență juridică, relația dintre echipa noastră și pasager va fi guvernată de prevederile art.2009 și următoarele din Codul Civil referitoare la contractul de mandate și de prevederile Legii nr.51/1995 privind exercitarea profesiei de avocat.

 

Prezenta politica de confidentialitate se completeaza cu Termenii si conditiile website-ului.

error: Content is protected !